Telefon: 0276 / 224 6024 -227 40 68
Arabulucu Gözde SARUHAN BERK

0506 701 59 52

Eposta:


Diller : Türkçe

Avukat olarak 2013’ten beri mesleğini icra eden Gözde Saruhan Berk, vergi hukuku ve şirket yeniden yapılandırmaları alanında uzmanlaşmıştır.

 

Gözde, vergi dava takibi ve danışmanlık hizmeti, (vergisiz) bölünme, birleşme ve devralmalar gibi yeniden yapılandırma projeleri dahil olmak üzere vergi ve şirketler hukuku konusunda ve ayrıca, vergi incelemeleri ve transfer fiyatlandırması konularında deneyime sahiptir.

 

Üniversite yılları sırasında Türkiye’nin önde gelen hukuk bürolarında çeşitli alanlarda staj yapan Gözde Saruhan Berk; üniversite mezuniyetinden 2015 yılında NAZALI Vergi & Hukuk’a katılmadan önceki dönemde, dört büyük vergi denetim ve danışmanlık firmasının İstanbul ofisi bünyesinde 2 yılı aşkın bir süre vergi ve şirketler hukuku alanında yerel ve yabancı şirketlere/yatırımcılara danışmanlık ve dava takibi hizmeti vermiştir.

 

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde tamamlamış olduğu ekonomi hukuku yüksek lisansı döneminde bitirme tezi olarak hazırlamış olduğu “Transfer Fiyatlandırması Yoluyla Örtülü Kazanç Dağıtımı” konulu eseri, basılı yayın olarak da mevcut bulunmaktadır.

 

Halihazırda NAZALI Vergi & Hukuk’ta vergi uyuşmazlıkları ve şirket yeniden yapılandırmaları departmanında kıdemli avukat olarak çalışmalarına devam etmektedir.

WhatsApp Destek